Porszívófej slagos – 120 cm alu nyéllel

Cikkszám: 01400304 Kategória:

7 990 Ft

Elfogyott

A kerti slag víz ereje által keltett szívóhatást kihasználva nyomja a szennyeződést a zsákba.

  • Személyes átvételi lehetőség Budapesten, Zuglóban!
  • Futárszolgálattal is rendelhető minden, ami nem vegyszer!

Ha nem elég nagy a vízforgató teljesítménye (áruházas felállítható medencék esetében) akkor csak ez a megoldás marad a porszívózásra.

A termék locsolócsővel együtt használható, mely a ventúri hatás (nyomás csökkenés) következtében eltűnteti (mellékelt mini zsákba gyűjti) a szennyeződéseket a medence faláról és aljáról. Az ember hajlamos lebecsülni a hatékonyságát, de remekül felszívja a szennyeződést, homokot is, és nem megy át a zsákon.

Doboz tartalma: porszívófej, szennyeződést gyűjtő zsák, slagos csatlakozás, 120 cm összecsavarozható alu nyél (a képen csak 3 tag van rácsavarva az 5 ből!)

Használható még a szabványos vastag teleszkópos nyelekkel is, valamint gégecső is csatlakoztatható rá vízforgatón keresztüli porszívózáshoz. 

PORSZÍVÓZÁS VÍZFORGATÓN KERESZTÜL: 

A terméket a meglévő vízforgató szívattyúnk szívó ágába kell csatlakoztatni! A porszívófej használatához szükség lesz a külön megvásárolható teleszkópos aluminium nyélre is és a 32 vagy 38mm-es gégecsőre is. A porszívózáshoz minimum 2 m³/h teljesítményű, de a hatékonyabb porszívózáshoz legalább 3,8m³/h – 6m³/h teljesítményű vízforgató szivattyú ajánlott! A gégecsőből ajánlott a drágább EU-s típus vásárlása (kék vagy fekete színű), mert az nagyobb teljesítményű szivattyúk esetén sem horpad össze! 

Kosár
Scroll to Top